Lurta eftir FM1 og Voxpop á netinum

Hans Jákup Langgard verður nýggjur stjóri á Posta

“Vit fegnast um at bjóða Hans Jákupi vælkomnum til Posta. Hann hevur drúgvar leiðsluroyndir, hevur dirvi og stórt kundafokus. Við fakligu førleikunum, royndunum og persónligu eginleikunum er nevndin sannførd um, at hann er tann rætti at taka við stjórasessinum. Og kósin fyri framman er spennandi,” sigur nevndarformaðurin á Posta, Joen Magnus Rasmussen.

Nevndin á Posta hevur sett Hans Jákup Langgard sum stjóra á Posta. Hans Jákup tekur við starvinum tann 1. desember 2023. Hann hevur drúgvar leiðsluroyndir úr m.a. FT Samskifti sum stjóri og vinnukundastjóri, umframt sum sølustjóri hjá Elektron. Hans Jákup er útbúgvin datanom og hevur ein MBA úr Henley Business School. Hann er 57 ár og búsitandi í Leirvík.

“Vit fegnast um at bjóða Hans Jákupi vælkomnum til Posta. Hann hevur drúgvar leiðsluroyndir, hevur dirvi og stórt kundafokus. Við fakligu førleikunum, royndunum og persónligu eginleikunum er nevndin sannførd um, at hann er tann rætti at taka við stjórasessinum. Og kósin fyri framman er spennandi,” sigur nevndarformaðurin á Posta, Joen Magnus Rasmussen.

Sjálvur sigur Hans Jákup, at hann gleðir seg til nýggja starvið: “Eg fegnist um at gerast partur av Posta og at fáa møguleikan fyri at virka fyri enn betri flutningi bæði til privat- og vinnukundar. Posta hevur allar dagar havt ein stóran leiklut í føroyska samfelagnum. Eg gleði meg til at fara til verka og at byggja víðari á góða grundarlagnum og at styrkja sambandið til okkara kundar. Samstundis veit eg, at Posta er eitt gott arbeiðspláss við dugnaligum starvsfeløgum,“sigur Hans Jákup.

Seinastu árini hevur Posta verið í stórari menning, og virksemið er broytt munandi. Meginparturin av virkseminum er í dag fraktflutningur: innanlands, men eisini til- og úr Føroyum. Týdningarmiklastu uppgávurnar hjá nýggja stjóranum verða at styrkja raksturin, menna felagið og vaksa um virksemið.

Síðani Joel undir Leitinum fór úr starvi í summar, hevur Jógvan Joensen, fíggjarleiðari, verið virkandi stjóri.

Les eisini...  B36-Víkingur klokkan 15 og B68-HB klokkan 16 á FM1 sunnudagin
Hans Jakup Langgard