Lurta eftir FM1 og Voxpop á netinum

Heilsaðu BK Häcken við KÍ-bannara

IFK Göteborg viðhaldsfólk argaðu BK Häcken, tá grannauppgerð var í Gøteborg leygardagin

“Vi älskar Klaksvík”.

Hesa heilsanina fingu BK Häcken-spælararnir, tá teir trinu út Gamla Ullevi-leikvøllin, sum varð tikin í brúk í 2009, tá grannauppgerð var í Gøteborg millum IFK Göteborg og BK Häcken, ið KÍ sló út í Champions League undankappingini.

Og um tað var hesin bannarin, sum ávirkaði BK Häcken–spælararnar skal ikki vera sagt, men oddaliðið í Allsvenskan kom sær í trupulleikar móti IFK Göteborg, ið leingi hevur ligið undir niðurflytingarstrikuni.

Men í teimum seinastu dystinum hevur fyrrverandi HB-venjarin, Jens Berthel Askou, vent keðiligu gongdini hjá IFK Göteborg, og hendan góða gongdin helt leygardagin fram móti BK Häcken, tí IFK vann dystin 4-2 og liggur nú á einum 12. plássi við 22 stigum.

BK Häcken liggur enn á odda í Allsvenskan við 44 stigum.

Sangurin hjá IFK Göteborg “Snart skiner Poseidon”, har  “Änglarna” og “Blåvitt” verður nevnt í sanginum, sum IFK Göteborg-viðhaldsfólk eisini nevna sítt felag.